Γυψοσανίδες

   Ένα άλλο υλικό που κερδίζει διαρκώς έδαφος στην κατασκευή εσωτερικών τοιχίων είναι η γυψοσανίδα. Σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά, η γυψοσανίδα έχει σημαντικότατα πλεονεκτήματα:

Α. Είναι πολύ ελαφρύτερη. Έτσι δεν επιβαρύνει την κατασκευή μας με νεκρά φορτία.

Β. Απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο, για να κατασκευαστεί.

Γ. Δεν απαιτείται σοβάτισμα, όπως με τα κοινά τούβλα ή τα στοιχεία από πορομπετόν.

Δ. Έχει πολύ μικρότερο πάχος (άρα εξοικονομούμε τετραγωνικά και κερδίζουμε σε ωφέλιμη επιφάνεια).

Ε. Έχει απεριόριστες δυνατότητες θερμο-ηχομόνωσης, διότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε υλικά γι' αυτόν τον σκοπό(σε αντίθεση με τούβλα και στοιχεία από πορομπετόν, όπου συνήθως στους εσωτερικούς τοίχους δεν βάζουμε μόνωση, αφού κάτι τέτοιο θα απαιτούσε διπλή σειρά από τοίχους).

ΣΤ. Παρέχει τη δυνατότητα εύκολης αλλαγής της διαρρύθμισης εσωτερικών χώρων, αν χρειαστεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

   Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν, η γυψοσανίδα κοστίζει πολύ λιγότερο από τα άλλα υλικά για την κατασκευή εσωτερικών τοίχων. Η ποικιλία υλικών κατάλληλων για τη δημιουργία τοιχίων δεν περιορίζεται σε αυτά που προαναφέραμε.Ωστόσο, τα παραπάνω τρία είδη καλύπτουν περισσότερο από το 90% των χρήσεων στην Ελλάδα, σήμερα.Κ. Δαβάκη - Τ.Κ. 570 13
Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Κιν. 6937476571
 
 

:: Η εταιρεία :: Υπηρεσίες :: Γυψοσανίδες :: Ψευδοροφές :: Χωρίσματα γυψοσανίδας :: Διαχωριστικά γραφείων :: Διακόσμηση :: Θερμομόνωση :: Ηχομόνωση :: Τσιμεντοσανίδες :: Κατασκευές αλουμινίου :: Νέα :: Επικοινωνία :: Πελάτες ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης